/актуална съдебна практика/

ПРИСЪСТВЕНО В ЗАЛА НА МЕЖДУНАРОДЕН БАНКОВ ИНСТИТУТ /и с възможност за онлайн участие по желание на участника/

Продължителност на обучението: 5 учебни часа

Начало 09:30 ч.

Място на провеждане:

ПРИСЪСТВЕНО В ЗАЛА в Учебния център на МЕЖДУНАРОДЕН БАНКОВ ИНСТИТУТ на адрес: София 1202, ул. „Бачо Киро“ №49 (вход откъм ул. „Св. Св. Кирил и Методий“) /и с възможност за онлайн участие по желание на участника/

Програма на семинара:

1. Договори за имуществено застраховане „Финансов риск”, сключен от кредитор.

2. Договори за имуществено застраховане „Финансов риск”, сключен от длъжник в полза на кредитора (в полза на трето лице).

3.Договор за застраховка „Гражданска отговорност”, сключена от длъжник, обезпечаващ неизпълнението на договорно задължение.

4. Регресни искове на застрахователя по договори за имуществено застраховане „Финансов риск” срещу длъжника по правоотношението, за обезпечение на което е сключен договор за имуществено застраховане „Финансов риск”.

ЗАБЕЛЕЖКА: Участниците получават сертификат за участието си в семинара от Международен банков институт.

Лектори:

Съдия Красимир Машев, Апелативен съд - София

Такса за участие с ДДС: 264 лева. При записване на двама и повече участници от една банка/институция таксата за участие с отстъпка е в размер на 240 лв. на човек.

МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ! ПРИ ОТКАЗ НА ЗАЯВЕНО УЧАСТИЕ 3 и по-малко работни дни преди началото на семинар, заявителят дължи 50% от таксата за участие. При НЕЯВЯВАНЕ на записан участник, заявителят дължи 100% от таксата за участие.

Плащането се извършва: по банков път.

Организация: "МБИ" ЕООД

Централна кооперативна банка Клон “Дондуков”

Сметка: BG24 CECB 9790 1041 5874 00
BIC код: CECBBGSF

В основание за превода се вписва: дата на курса, име и фамилия на участника. Фактура за преведената такса ще получите в деня на курса или (друго).

За да участвате в курса, трябва да се запишете на телефон: 0889 476 160, 0888 222 351 или да се регистрирате директно през нашия сайт.

Регистрирай се тук