(стъпките, които кредитните и финансовите институции следва да предприемат във връзка с приетото решение на УС на БНБ за прилагане от 2 октомври 2023 г. на „Насоки относно използването на решения за дистанционно установяване на делови взаимоотношения с клиенти..)

Сертифициран семинар

/С цел да отговорим в максимална степен на Вашите очаквания Ви каним предварително да изпратите въпроси и казуси, които желаете да бъдат разгледани по време на семинара/

Продължителност на обучението: 9.00-12.00 ч.

Начало 09:00 ч.

Място на провеждане:

Онлайн чрез виртуална класна стая

Програма на семинара:

Първи панел

 • Указания на ЕБО за решенията за отдалечено установяване на делови взаимоотношения с клиенти.
 • Практически аспекти във връзка с прилагане на указанията.
 • Пауза

  Втори панел

 • Насоки относно използването на решения за дистанционно установяване на делови взаимоотношения с клиенти, определящи стъпките, които кредитните и финансовите институции следва да предприемат в контекста на дистанционното установяване на делови взаимоотношения с нови клиенти.
 • Дискусия, въпроси и отговори.
 • ЗАБЕЛЕЖКА: Участниците получават сертификат за участието си в семинара от Международен банков институт.

  Лектор:

  Симеон Петков, CAMS, CFE, IFSCO, CALE – Експерт и консултант с над 20 години опит в областта на нормативното съответствие, предотвратяване изпирането на пари и финансирането на тероризма, предотвратяването на измами, финансовата сигурност и международните санкции. Симеон Петков е ръководител на отдел Compliance Operations при холандската необанка bunq. Сертифициран специалист по Нормативно съответствие от Люксембургската асоциация на специалистите по нормативен контрол и Института за разпространение на финансови технологии в Люксембург (ALCO/ITTF). Сертифициран специалист по предотвратяване изпирането на пари от Асоциацията на сертифицираните специалисти по предотвратяване изпирането на пари (ACAMS), сертифициран експерт по превенция на изпирането на пари (Сертификат CALE). Сертифициран специалист по нормативно съответствие в областта на международните финансови санкции (FIN/BNPP). Сертифициран специалист по предотвратяване на измами към Асоциацията на сертифицираните специалисти по предотвратяване на измами (ACFE).

  Такса за участие с ДДС: 240 лв. При записване на трима и повече участници от една банка/институция таксата за участие с отстъпка е в размер на 228 лв. на човек.

  МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ! ПРИ ОТКАЗ НА ЗАЯВЕНО УЧАСТИЕ 3 и по-малко работни дни преди началото на семинар, заявителят дължи 50% от таксата за участие. При НЕЯВЯВАНЕ на записан участник, заявителят дължи 100% от таксата за участие.

  Плащането се извършва: по банков път.

  Организация: "МБИ" ЕООД

  Централна кооперативна банка Клон “Дондуков”

  Сметка: BG24 CECB 9790 1041 5874 00
  BIC код: CECBBGSF

  В основание за превода се вписва: дата на курса, име и фамилия на участника. Фактура за преведената такса ще получите в деня на курса или (друго).

  За да участвате в курса, трябва да се запишете на телефон: 0889 476 160, 0888 222 351 или да се регистрирате директно през нашия сайт.

  Регистрирай се тук