Най-големите предизвикателства в сигурността на платежните системи през 2019, и тенденциите в 2020

ОТЛОЖЕН ЗА 17 февруари 2020г.

Продължителност на обучението: 6 учебни часа

Начало 9:30 ч.

Място на провеждане:

гр. София 1202, ул. “Бачо Киро” № 49, етаж 1
Учебен център на МБИ

Програма на семинара:

1. Престъпления чрез : Атаки, вируси, фишинг и социално инженерство през 2019.

2. Нови тенденции при сигурността на информацията. Предизвикателствата пред банките и инкасо компаниите при големи търговски обекти.

3. Способи за завършване на престъпления. Мулета. Разпознаване, предотвратяване на измами. Добри практики за разпознаване.

4. Практически примери за банкови измами.

Водещ курса:

Илия Василев, експерт банкова сигурност от Ойросекюрити ЕООД

Д-р Александър Кирков, Ръководител Научно-изследователската лаборатория по кибернетична сигурност, Унибит. Дейността на лабораторията е свързана с научноизследователската дейност в областта на кибер сигурността, организиране и участие в национални и международни прояви, както и извършване на съдебно-технически експертизи за правораздавателните органи.

Надя Петрова, инспектор, Отдел „Икономическа полиция“, Главна дирекция „Национална полиция“

Преференциална такса за участие с включен ДДС при извършено плащане до 23.01.2020г.: 204 лв. (след тази дата се дължи пълната такса).

Редовна такса за участие с включен ДДС: 252 лв. (Таксата за участие трябва да бъде преведена не по-късно от един ден преди деня на обучението.)

МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ! ПРИ ОТКАЗ НА ЗАЯВЕНО УЧАСТИЕ 3 и по-малко работни дни преди началото на семинар, заявителят дължи 50% от таксата за участие. При НЕЯВЯВАНЕ на записан участник, заявителят дължи 100% от таксата за участие.

Участниците получават сертификат за завършения курс от Международен банков институт.

Плащането се извършва: по банков път.

Организация: "МБИ" ООД

Централна кооперативна банка Клон “Дондуков”

Сметка: BG24 CECB 9790 1041 5874 00
BIC код: CECBBGSF

В основание за превода се вписва: дата на курса, име и фамилия на участника. Фактура за преведената такса ще получите в деня на курса или (друго).

За да участвате в курса, трябва да се запишете на телефон: 02 980 1854, 02 980 6087 или да се регистрирате директно през нашия сайт.

Регистрирай се тук