СЕРТИФИЦИРАН ОБУЧИТЕЛЕН УЕБИНАР

ЧРЕЗ ВИРТУАЛНА КЛАСНА СТАЯ

Продължителност на обучението: 9.00-12.00 ч.

Начало 09:00 ч.

Място на провеждане:

ВИРТУАЛНА КЛАСНА СТАЯ

Програма на семинара:

Първи панел

 • Финансиране на тероризма. Актуални тенденции и типологии.
 • Практически проблеми и възможности за тяхното решение.
 • Дискусия, въпроси и отговори.
 • Пауза

  Втори панел

 • Международни санкции – основни моменти.
 • Руските санкции – развитие и актуален статус.
 • Практически проблеми по спазването и прилагането на санкциите.
 • Дискусия, въпроси и отговори.
 • ЗАБЕЛЕЖКА: Участниците получават сертификат за участието си в семинара от Международен банков институт.

  Лектори:

  Симеон Петков, CAMS, CFE, IFSCO, CALE Експерт и консултант с над 20 години опит в областта на нормативното съответствие, предотвратяване изпирането на пари и финансирането на тероризма, предотвратяването на измами, финансовата сигурност и международните санкции. Симеон Петков е ръководител на отдел Compliance Operations при холандската необанка bunq. Сертифициран специалист по Нормативно съответствие от Люксембургската асоциация на специалистите по нормативен контрол и Института за разпространение на финансови технологии в Люксембург (ALCO/ITTF). Сертифициран специалист по предотвратяване изпирането на пари от Асоциацията на сертифицираните специалисти по предотвратяване изпирането на пари (ACAMS), сертифициран експерт по превенция на изпирането на пари (Сертификат CALE). Сертифициран специалист по нормативно съответствие в областта на международните финансови санкции (FIN/BNPP). Сертифициран специалист по предотвратяване на измами към Асоциацията на сертифицираните специалисти по предотвратяване на измами (ACFE).

  Такса за участие с ДДС: 240 лв. При записване на двама и повече участници от една банка/институция до 19 януари 2024 г. включително таксата за участие с отстъпка е в размер на 228 лв. на човек. След посочената дата таксата за участие е в рамер на 240 лева независимо от броя на записваните участници.

  МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ! ПРИ ОТКАЗ НА ЗАЯВЕНО УЧАСТИЕ 3 и по-малко работни дни преди началото на семинар, заявителят дължи 50% от таксата за участие. При НЕЯВЯВАНЕ на записан участник, заявителят дължи 100% от таксата за участие.

  Плащането се извършва: по банков път.

  Организация: "МБИ" ЕООД

  Централна кооперативна банка Клон “Дондуков”

  Сметка: BG24 CECB 9790 1041 5874 00
  BIC код: CECBBGSF

  В основание за превода се вписва: дата на курса, име и фамилия на участника. Фактура за преведената такса ще получите в деня на курса или (друго).

  За да участвате в курса, трябва да се запишете на телефон: 0889 476 160, 0888 222 351 или да се регистрирате директно през нашия сайт.

  Регистрирай се тук