Сертифициран семинар

ЧРЕЗ ВИРТУАЛНА КЛАСНА СТАЯ

Продължителност на обучението: 6 учебни часа

Начало 09:00 ч.

Място на провеждане:

ЧРЕЗ ВИРТУАЛНА КЛАСНА СТАЯ

Програма на семинара:

 • Нови моменти при банковите измами – същност и характерни особености.
 • Тенденции и профил на измамата.
 • Измами при онлайн банкирането и онлайн разплащането.
 • Измами с компрометирани бизнес имейли.
 • Актуални примери от практиката.
 • Нови моменти при вътрешните измами.
 • Злоупотреба с финансови активи.
 • Схеми за извършване на вътрешни измами.
 • Превенция, установяване и отговор.
 • Дискусия и практически казуси.
 • ЗАБЕЛЕЖКА: Участниците получават сертификат за участието си в семинара от Международен банков институт.

  Водещ курса:

  Панайот Александров - старши мениджър на отдел "Предотвратяване на измами“ в УниКредит Булбанк. Панайот Александров има близо 15 години опит в сферата на сигурността, от които близо 10 години като част от екипа на Управление „Сигурност“ на УниКредит Булбанк. В банката е заемал различни позиции, включително мениджърски в екипа по превенция на изпирането на пари и финансиране на тероризма. От края на 2015 г. е старши мениджър на отдела занимаващ се с предотвратяването на измами в банката. Преди УниКредит Булбанк е бил част от звеното за сигурност на „Летище София“. Завършил е Международни отношения в юридическия факултет на СУ „Св. Климент Охридски” и магистратура "Национална сигурност и отбрана" във Военната академия.

  Милен Стоилов, CFE – мениджър в отдел „Предотвратяване на измами и сигурност на каналите“ в УниКредит Булбанк. Милен Стоилов има над 14 години опит в банковата сфера, от които близо 9 години в управление „Вътрешен одит“ на УниКредит Булбанк, където е заемал позицията мениджър „Разследвания и специални одити“. Участвал е в множество специфични и процесни одити. През 2019 година се присъединява към екипа на управление „Сигурност“ на банката като ръководител на новосъздаващата се структура „Предотвратяване на картови измами и мониторинг на трансакции“. Завършил е СУ „Св. Климент Охридски“. Сертифициран в Асоциацията на сертифицираните специалисти по предотвратяване на измами (ACFE).

  Такса за участие с ДДС: 264 лева (при трима и повече участници от една институция, единичната такса за участие е 240 лева с ДДС).

  МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ! ПРИ ОТКАЗ НА ЗАЯВЕНО УЧАСТИЕ 3 и по-малко работни дни преди началото на семинар, заявителят дължи 50% от таксата за участие. При НЕЯВЯВАНЕ на записан участник, заявителят дължи 100% от таксата за участие.

  Плащането се извършва: по банков път.

  Организация: "МБИ" ООД

  Централна кооперативна банка Клон “Дондуков”

  Сметка: BG24 CECB 9790 1041 5874 00
  BIC код: CECBBGSF

  В основание за превода се вписва: дата на курса, име и фамилия на участника. Фактура за преведената такса ще получите в деня на курса или (друго).

  За да участвате в курса, трябва да се запишете на телефон: 0889 476 160, 0888 222 351 или да се регистрирате директно през нашия сайт.

  Регистрирай се тук