/Практически насоки по прилагането на нормативната уредба/

Сертифициран семинар

Продължителност на обучението: от 11:30ч. до 13:00ч.

Начало: 11:30 ч.

Място на провеждане:

ВИРТУАЛНА КЛАСНА СТАЯ

Програма на семинара:

• Приложно поле и задължени лица

• Нарушения и сигнали, за които се прилага закона

• Защитени лица

• В какво се изразява защитата на закона?

• Практически насоки при прилагането на нормативната уредба

ЗАБЕЛЕЖКА: Участниците получават сертификат за завършения курс от Международен банков институт

Лектори:

Адвокат Виктория Велева, Адвокатско дружество „Димитров, Петров и Ко.“ (DPC) Експертиза: Дигитални технологии, ФинТех, Технологии и данни, Интелектуална собственост и др. Виктория Велева се присъединява към DPC като дългоочаквано попълнение към екипите на Технологии и данни и Интелектуална собственост. С ценната си експертиза в няколко правни сфери, включващи данни, финтех, DeFi, конкурентно право, блокчейн, крипто-активи, борба с изпирането на пари, тя чудесно се вписва в екипа. В своята над 4-годишна практика, Виктория е работила по няколко важни и сложни дела в сферата на данните и технологиите. Стажът ѝ в Изпълнителната агенция по иновации и мрежи (INEA) към Европейската комисия ѝ е помогнал да придобие опит от първа ръка в ръководеното на проекти, който се оказва изключително полезен за намирането на баланса между правните и бизнес страните на всеки казус. Виктория също така е активно ангажирана в дейността на Балканската Блокчейн Асоциация (ББА) в качеството си на правен консултант.

Такса за участие с ДДС: 180 лв.

МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ! ПРИ ОТКАЗ НА ЗАЯВЕНО УЧАСТИЕ 3 и по-малко работни дни преди началото на семинар, заявителят дължи 50% от таксата за участие. При НЕЯВЯВАНЕ на записан участник, заявителят дължи 100% от таксата за участие.

Плащането се извършва: по банков път.

Организация: "МБИ" ЕООД

Централна кооперативна банка Клон “Дондуков”

Сметка: BG24 CECB 9790 1041 5874 00
BIC код: CECBBGSF

В основание за превода се вписва: дата на курса, име и фамилия на участника. Фактура за преведената такса ще получите в деня на курса или (друго).

За да участвате в курса, трябва да се запишете на телефон: 0889 476 160, 0888 222 351 или да се регистрирате директно през нашия сайт.

Регистрирай се тук