/С цел да отговорим в максимална степен на Вашите очаквания Ви каним предварително да изпратите въпроси, които желаете да бъдат разгледани по време на семинара/

ПРИСЪСТВЕНО В ЗАЛА НА МЕЖДУНАРОДЕН БАНКОВ ИНСТИТУТ

Продължителност на обучението:1/2 ден

Начало 09:30 ч.

Място на провеждане:

ПРИСЪСТВЕНО В ЗАЛА НА МЕЖДУНАРОДЕН БАНКОВ ИНСТИТУТ: София 1202, ул. „Бачо Киро“ №49 (вход откъм ул. „Св. св. Кирил и Методий“)

Програма на семинара:

По време на семинара за повишаване на информираността на специалистите от банките ще бъдат разяснени промените, въведени с Наредбите за изменение и допълнение на Наредба №5 на Министерство на финансите и Българска народна банка и Наредба №31 на Българска народна банка, както и задълженията на банките, произтичащи от процеса по присъединяване към TARGET2-Securities.

ЗАБЕЛЕЖКА: Участниците получават сертификат за участието си в семинара от Международен банков институт.

Лектори:

Велимира Колева, началник на отдел в дирекция „Фискални услуги“ БНБ;

Елена Балева, главен експерт в дирекция „Фискални услуги“ БНБ;

Такса за участие с ДДС: 264 лева.

МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ! ПРИ ОТКАЗ НА ЗАЯВЕНО УЧАСТИЕ 3 и по-малко работни дни преди началото на семинар, заявителят дължи 50% от таксата за участие. При НЕЯВЯВАНЕ на записан участник, заявителят дължи 100% от таксата за участие.

Таксата за участие се превежда по банковата сметка на МБИ, като изрично се посочи темата на семинара.

Организация: "МБИ" ЕООД

Централна кооперативна банка Клон “Дондуков”

Сметка: BG24 CECB 9790 1041 5874 00
BIC код: CECBBGSF

В основание за превода се вписва: дата на курса, име и фамилия на участника. Фактура за преведената такса ще получите в деня на курса или (друго).

За да участвате в курса, трябва да се запишете на телефон: 0889 476 160, 0888 222 351 или да се регистрирате директно през нашия сайт.

Регистрирай се тук