ПРИСЪСТВЕНО В ЗАЛА НА МЕЖДУНАРОДЕН БАНКОВ ИНСТИТУТ /и с възможност за онлайн участие/

Сертифициран семинар

Продължителност на обучението: ½ ден

Начало: 09:30 ч.

Място на провеждане:

Учебен център на Международен банков институт: ул. „Бачо Киро“ №49 (вход откъм ул. „Св. Св. Кирил и Методий“), София и с възможност за онлайн включване

Програма на семинара:

1. Кратко описание на приложното поле на Директива 2011/83/ЕС и Директива 2002/65/ЕО

2. Цели и принципи, обосновани в съображенията на новата Директива

3. Приложно поле на Директивата.

4. Въвеждане на нови правила за упражняване на правото на отказ от договори от разстояние, сключени чрез онлайн интерфейс.

5. Правила относно договорите за финансови услуги, сключени от разстояние. Изисквания за предоставяне на преддоговорна информация. Право на отказ от договори от разстояние за финансови услуги.

6. Материалноправни последици при упражняване на потестативното право на отказ от договор от разстояние за финансови услуги

7. Допълнителна защита по отношение на онлайн интерфейсите

ЗАБЕЛЕЖКА: Участниците получават сертификат за завършения курс от Международен банков институт

Лектори:

Съдия Красимир Машев, Апелативен съд - София

Такса за участие с ДДС: 228 лева. При ранно записване и плащане до 25.06.2024 г. таксата за участие с отстъпка е в размер на 180 лв. на човек.

МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ! ПРИ ОТКАЗ НА ЗАЯВЕНО УЧАСТИЕ 3 и по-малко работни дни преди началото на семинар, заявителят дължи 50% от таксата за участие. При НЕЯВЯВАНЕ на записан участник, заявителят дължи 100% от таксата за участие.

Плащането се извършва: по банков път.

Организация: "МБИ" ЕООД

Централна кооперативна банка Клон “Дондуков”

Сметка: BG24 CECB 9790 1041 5874 00
BIC код: CECBBGSF

В основание за превода се вписва: дата на курса, име и фамилия на участника. Фактура за преведената такса ще получите в деня на курса или (друго).

За да участвате в курса, трябва да се запишете на телефон: 0889 476 160, 0888 222 351 или да се регистрирате директно през нашия сайт.

Регистрирай се тук