Сертифициран семинар

ЧРЕЗ ВИРТУАЛНА КЛАСНА СТАЯ

Продължителност на обучението: 6 учебни часа

Начало 09:00 ч.

Място на провеждане:

ЧРЕЗ ВИРТУАЛНА КЛАСНА СТАЯ

Програма на семинара:

09.00 – 10.50 Първи панел.

• Практически въпроси свързани с банковите измами.

• Същност, особености и профил на измамата.

• Онлайн банкирането и онлайн разплащането – възможности за измама.

• Измами с компрометирани бизнес имейли.

• Актуални примери от практиката.

11.00 – 13.00 Втори панел.

• Практически въпроси свързани с вътрешните измами.

• Проблеми и възможни решения.

• Схеми за извършване на вътрешни измами.

• Превенция, установяване и отговор.

• Дискусия и практически казуси.

ЗАБЕЛЕЖКА: Участниците получават сертификат за участието си в семинара от Международен банков институт.

Лектори:

Панайот Александров, старши мениджър на отдел "Предотвратяване на измами“ в УниКредит Булбанк. Панайот Александров има близо 15 години опит в сферата на сигурността, от които близо 10 години като част от екипа на Управление „Сигурност“ на УниКредит Булбанк. В банката е заемал различни позиции, включително мениджърски в екипа по превенция на изпирането на пари и финансиране на тероризма. От края на 2015 г. е старши мениджър на отдела занимаващ се с предотвратяването на измами в банката. Преди УниКредит Булбанк е бил част от звеното за сигурност на „Летище София“. Завършил е Международни отношения в юридическия факултет на СУ „Св. Климент Охридски” и магистратура "Национална сигурност и отбрана" във Военната академия.

Милен Стоилов, CFE – мениджър в отдел „Предотвратяване на измами и сигурност на каналите“ в УниКредит Булбанк. Милен Стоилов има над 14 години опит в банковата сфера, от които близо 9 години в управление „Вътрешен одит“ на УниКредит Булбанк, където е заемал позицията мениджър „Разследвания и специални одити“. Участвал е в множество специфични и процесни одити. През 2019 година се присъединява към екипа на управление „Сигурност“ на банката като ръководител на новосъздаващата се структура „Предотвратяване на картови измами и мониторинг на трансакции“. Завършил е СУ „Св. Климент Охридски“. Сертифициран в Асоциацията на сертифицираните специалисти по предотвратяване на измами (ACFE).

Такса за участие с ДДС: 240 лв.

МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ! ПРИ ОТКАЗ НА ЗАЯВЕНО УЧАСТИЕ 3 и по-малко работни дни преди началото на семинар, заявителят дължи 50% от таксата за участие. При НЕЯВЯВАНЕ на записан участник, заявителят дължи 100% от таксата за участие.

Плащането се извършва: по банков път.

Организация: "МБИ" ООД

Централна кооперативна банка Клон “Дондуков”

Сметка: BG24 CECB 9790 1041 5874 00
BIC код: CECBBGSF

В основание за превода се вписва: дата на курса, име и фамилия на участника. Фактура за преведената такса ще получите в деня на курса или (друго).

За да участвате в курса, трябва да се запишете на телефон: 0889 476 160, 0888 222 351 или да се регистрирате директно през нашия сайт.

Регистрирай се тук