/актуална съдебна практика/

ПРИСЪСТВЕНО В ЗАЛА НА МЕЖДУНАРОДЕН БАНКОВ ИНСТИТУТ /и с възможност за онлайн участие по желание на участника/

Продължителност на обучението:6 учебни часа

Начало 09:30 ч.

Място на провеждане:

ПРИСЪСТВЕНО В ЗАЛА в Учебния център на МЕЖДУНАРОДЕН БАНКОВ ИНСТИТУТ на адрес: София 1202, ул. „Бачо Киро“ №49 (вход откъм ул. „Св. Св. Кирил и Методий“) /и с възможност за онлайн участие по желание на участника/

Програма на семинара:

1. Същност на електронния документ. Подписани и „неподписани” електронни документи. Официални и частни електронни документи. Съставяне на диспозитивни и удостоверителни частни електронни документи.

2. Преценка на доказателствената стойност на електронния документ в гражданското процесуално право.

3. Оспорване истинността на електронния документ, разпределение на доказателствената тежест и способи за установяване на истинността му.

4. Същност и приложно поле на електронното правосъдие

5. Извършване на процесуални действия в електронна форма. Призоваване, връчване и представяне на съдебни книжа в електронна форма.

ЗАБЕЛЕЖКА: Участниците получават сертификат за участието си в семинара от Международен банков институт.

Лектори:

Съдия Красимир Машев, Апелативен съд - София

Такса за участие с ДДС: 264 лева. При записване на двама и повече участници от една банка/институция таксата за участие с отстъпка е в размер на 240 лв. на човек.

МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ! ПРИ ОТКАЗ НА ЗАЯВЕНО УЧАСТИЕ 3 и по-малко работни дни преди началото на семинар, заявителят дължи 50% от таксата за участие. При НЕЯВЯВАНЕ на записан участник, заявителят дължи 100% от таксата за участие.

Плащането се извършва: по банков път.

Организация: "МБИ" ЕООД

Централна кооперативна банка Клон “Дондуков”

Сметка: BG24 CECB 9790 1041 5874 00
BIC код: CECBBGSF

В основание за превода се вписва: дата на курса, име и фамилия на участника. Фактура за преведената такса ще получите в деня на курса или (друго).

За да участвате в курса, трябва да се запишете на телефон: 0889 476 160, 0888 222 351 или да се регистрирате директно през нашия сайт.

Регистрирай се тук