/С цел да отговорим в максимална степен на Вашите очаквания Ви каним предварително да изпратите въпроси и казуси, които желаете да бъдат разгледани по време на УЕБИНАРA/

СЕРТИФИЦИРАН ОБУЧИТЕЛЕН УЕБИНАР

Продължителност на обучението: 9.00-12.00 ч.

Начало 09:00 ч.

Място на провеждане:

ЧРЕЗ ВИРТУАЛНА КЛАСНА СТАЯ

Програма на семинара:

Първи панел

 • Насоки на ЕБО за рисковите фактори;
 • Практически аспекти във връзка с прилагане на насоките;
 • Рисково профилиране на клиент;
 • Дискусия, въпроси и отговори;
 • Втори панел

 • Рискови фактори при организации с нестопанска цел (ОНЦ);
 • Де-рискинг и достъп до финансовата система;
 • Мерки, базирани на оценка на риска, при първоначално оценяване рисковия профил на клиент или потенциален клиент – ОНЦ
 • Дискусия, въпроси и отговори;
 • ЗАБЕЛЕЖКА: Участниците получават сертификат за участието си в семинара от Международен банков институт.

  Лектори:

  Симеон Петков, CAMS, CFE, IFSCO, CALE – Експерт и консултант с над 20 години опит в областта на нормативното съответствие, предотвратяване изпирането на пари и финансирането на тероризма, предотвратяването на измами, финансовата сигурност и международните санкции. Симеон Петков е ръководител на отдел Compliance Operations при холандската необанка bunq. Сертифициран специалист по Нормативно съответствие от Люксембургската асоциация на специалистите по нормативен контрол и Института за разпространение на финансови технологии в Люксембург (ALCO/ITTF). Сертифициран специалист по предотвратяване изпирането на пари от Асоциацията на сертифицираните специалисти по предотвратяване изпирането на пари (ACAMS), сертифициран експерт по превенция на изпирането на пари (Сертификат CALE). Сертифициран специалист по нормативно съответствие в областта на международните финансови санкции (FIN/BNPP). Сертифициран специалист по предотвратяване на измами към Асоциацията на сертифицираните специалисти по предотвратяване на измами (ACFE).

  Такса за участие с ДДС: 240 лв. При записване на двама и повече участници от една банка/институция таксата за участие с отстъпка е в размер на 228 лв. на човек.

  МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ! ПРИ ОТКАЗ НА ЗАЯВЕНО УЧАСТИЕ 3 и по-малко работни дни преди началото на семинар, заявителят дължи 50% от таксата за участие. При НЕЯВЯВАНЕ на записан участник, заявителят дължи 100% от таксата за участие. Моля да имате предвид, че съгласно новата политика на дружеството при записване на участници 3 и по-малко дни преди датата на събитието отстъпките не са приложими.

  Плащането се извършва: по банков път.

  Организация: "МБИ" ЕООД

  Централна кооперативна банка Клон “Дондуков”

  Сметка: BG24 CECB 9790 1041 5874 00
  BIC код: CECBBGSF

  В основание за превода се вписва: дата на курса, име и фамилия на участника. Фактура за преведената такса ще получите в деня на курса или (друго).

  За да участвате в курса, трябва да се запишете на телефон: 0889 476 160, 0888 222 351 или да се регистрирате директно през нашия сайт.

  Регистрирай се тук