ФЕВРУАРИ – МЕСЕЦ НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ ОБЯВИ АПИС ЗА СВОИТЕ КЛИЕНТИ

Както досега, така и занапред стремежът на АПИС е не само да развива и обогатява продуктовото си портфолио, за да удовлетворява максимално нуждите и изискванията на потребителите, а и да ги държи в течение за новостите и актуалната информация, която те съдържат. Затова периодично АПИС дава свободен достъп до различни свои продукти, които клиентите могат да разгледат и да преценят дали имат необходимост от информацията, която им предлага.

Такава възможност може да ползва всеки потребител през месец февруари чрез ОТВОРЕНИ ВРАТИ за свободен достъп. Те ще бъдат „отворени“ до края на месеца. Надяваме се, че чрез тази възможност ще улесним всеки да намери информацията, която би била негов полезен сътрудник и съветник при изпълнение на професионалните задачи.

Достъпът се осъществява през: сайта: https://web.apis.bg потребителско име: apis_all парола: aP7s-a!L

Предложението ни включва свободен достъп до допълнителните продукти на АПИС, за които клиентът няма абонамент, като извън него остават единствено такива, които са разработени съвместно с наши партньори При въпроси можете да се обадите на служебните ни телефони 02 / 923 98 00 и 98048 27 или да пишете на e-mail: office@apis.bg.